Jezelf verkopen is wat mij betreft het meest heftigste om te doen.

Anne Sophie Damen Maigret

Ik heb nog nooit een sales call gedaan oftewel: iemand opgebeld en mezelf gepitched.

99% van de keren ”nee” horen en hopen op een ”ja”? Sorry maar dat is niet besteed aan mijn tere ziel die snel onzeker wordt. Ik denk oprecht dat ik daar super ongelukkig van zou worden. En ik denk dat veel mensen dat met me eens zijn.

Toch moet je als ondernemer wel echt omzet draaien. Er hoort dus een klein stukje ”verkopen” bij het ondernemersschap. Maar aangezien ik heel erg van de cheatcodes ben, met bijvoorbeeld de Sims (Kent iemand Rosebud nog??), heb ik hier natuurlijk ook iets voor bedacht: Ik heb een manier gevonden waarop mensen naar mij toe willen komen in plaats van dat ik achter hun aan ga. 

En die manier is: Een killer LinkedIn strategie.

Ik bereik jaarlijks 6,5 miljoen impressies maar nog beter: Ik haal sales uit LinkedIn. Waarschijnlijk ken jij mij ook via LinkedIn. En dat komt allemaal door een goeie content strategie. Met duidelijke en opvallende content zorg ik ervoor dat mensen naar mij toe komen en hoef ik geen appointmentsetter in te huren of allerlei sales gesprekken te doen.

Wat ik overigens ook doe is: sales halen uit mijn mails. Dus in deze mail ga ik je sowieso ook een aantal aanbiedingen doen:

Wil jij meer uit je LinkedIn profiel halen?

 Ik heb mijn hele LinkedIn strategie uitgewerkt voor je in super leuke video’s en daarbij uitgewerkt hoe je zelf goede content kunt maken door middel van tekst en foto’s. Zo hoef je dus niet elke keer een shoot bij mij te doen. Dit is een online academy waarin je super veel kunt leren, vind ik zelf. 

Je koopt de cursus hier: 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Eindelijk goede zakelijke foto's laten maken?

Neem dan direct contact op!