Ontdek de Kleurrijke Wereld van Bedrijfsfotografie

In een wereld waarin het gebruik van AI steeds makkelijker wordt, is het belangrijk als bedrijf om juist persoonlijker én menselijker te worden. En dat doe je door een gezicht te geven aan je bedrijf.

Bedrijfsfotografie is zoveel meer dan grijs en blauw

Ik ben natuurlijk onwijs trots op een hele leuke club aan klanten waaronder: LinkedIn Nederland, Samsung, DHL, L’oreal, BakerTilly Nederland, YSL Beauty, DoubleSmart, Maatwerk Online en natuurlijk heel veel toffe andere ondernemers waarvoor ik kleurrijke profielfoto’s heb mogen maken!

Waarom jij dit wilt:
Mensen werken met mensen. Je ziet dat bedrijven die investeren in personal branding en employer branding, steeds met hun kop boven het zand uitsteken. Medewerkers die posten op LinkedIn of op social media laten zien hoe leuk het is om met ze te werken én voor jou te werken! Bedrijfsfotografie helpt bij het aantrekken van nieuw personeel, een persoonlijkere band met klanten  maar natuurlijk ook: meer omzet.

Medewerkers zijn het gezicht van jouw bedrijf.
Hoe geef je hen nou een gezicht? Door te investeren in goede profielfoto’s. En dat hoeft helemaal niet superveel tijd te kosten. Ik help bedrijven met het maken van mooie, gekleurde, unieke headshots waar medewerkers trots op zijn. Die ze zelf mogen uitkiezen en die opvallen in ons digitale landschap door te werken met bijvoorbeeld jouw logokleur of een andere opvallende kleur!

Waarom je met mij wilt werken:

You’re ready for things to feel easy—and good.

Je bent er klaar voor om jouw bedrijf een gezicht te geven. Het hoeft allemaal niet moeilijk of lang te duren! De foto’s worden na aanleveren van de selectie binnen twee weken geretoucheerd en zijn daarna klaar voor gebruik! Ik denk met het gehele process met je mee en zorg ervoor dat jullie op een leuke en gemakkelijke manier aan mooie profielfoto’s komen! En wil je ook sfeerfoto’s op locatie? Ik heb een goed netwerk aan collega’s die ik mee kan nemen op locatie! Zo kost het ook minder tijd: ik focus me op de headshots en mijn collega op de sfeerbeelden!

Meer weten over bedrijfsfotografie?

Ik schrijf regelmatig leuke content over bedrijfsfotografie, wil je meer lezen over dit onderwerp? Check dan zeker mijn Linkedin!