Nieuwe foto's nodig waar jij echt op kunt stralen?

Ik heb 3 missies:

1. Kleur en vrolijkheid in de zakelijke wereld brengen. Dit doe ik met mijn fotografie en mijn kledingmerk The Costume Shop.
2. Zorgen dat foto’s laten maken makkelijk en toegankelijk wordt.
3. Dat vrouwen zich zelfverzekerd voelen in de meest comfortabele pakken EVER.

Zakelijke Fotografie is zoveel meer dan grijs en blauw

Zakelijke foto’s hoeven totaal niet saai te zijn! Dat is tenminste mijn visie. Met een achtergrond in fashion en beauty, wil ik de zakelijke wereld kleurrijker maken. Ooit kwam ik op LinkedIn en zag ik de ene na de andere stoffige achtergrond. Ja ik kan ook grijs en wit gebruiken. Nee het wordt dan nog steeds niet saai!

Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker je online goed te profileren en dat doe je ook door een stukje van jezelf te laten zien! Dit begint bij een goede profielfoto en breid je uit door meerdere foto’s te hebben waarbij je teksten kunt schrijven voor je website of social media.

Sta jij nooit goed op de foto en voel je, je ongemakkelijk tijdens een shoot? Wil je desondanks graag jezelf online profileren?

Professioneel portretfotograaf

Ik ben professioneel portret fotograaf. Zo heb ik portretten en social media content geschoten voor onder andere: LinkedIn, Samsung, DHL, Fidus, Slam!, Jumbo Koorneef, L’oreal, BakerTilly Nederland en verschillende andere bedrijven en zelfstandigen!

Fashion achtergrond

Ik heb een achtergrond in fashion en werk daarnaast ook als mode- en beauty fotograaf. Dit draagt bij aan een unieke en kleurrijke aanpak waardoor de foto’s niet standaard worden en jij er uitspringt. Ik heb gewerkt voor opdrachtgevers als: YSL, Urban Decay, Bushy Browsoap, Ika Beauty, Jeans Centre & Garcia Jeans, Miss Nederland, Sapph Lingerie, Burker Watches en Motorola.

Voel je op je gemak

Ik heb een achtergrond als hostess en ben daardoor gespecialiseerd in het mensen op hun gemak stellen. Want: de techniek is belangrijk maar de sfeer tijdens een shoot is nog veel belangrijker. Je wordt bij mij in de studio ontvangen waar we rustig een praatje maken met wat drinken en ik je uitleg wat de bedoeling is. We gaan dan tijdens een ontspannen sfeer fotograferen!

Meer weten over zakelijke fotografie?

Ik schrijf regelmatig leuke content over (zakelijke) fotografie, wil je meer lezen over dit onderwerp? Check dan zeker mijn Linkedin!